Rólunk

Nyomtatás

 

A helyi közösség 1965-ben alakult a polgárok közös érdekeinek megvalósítására, közmű- ésegyéb fejlesztések megoldására.

Magyarkanizsa Helyi Közösség, a polgárok intézményeként a 9.696 lakost számláló Magyarkanizsát és a 246 lakosú Vojvoda Zimonjić településeket öleli fel.

A 2011.évi népszámlálási adatok szerint Magyarkanizsán 4.007 háztartás található 4.593 lakóházban, Vojvoda Zimonić  területén pedig 87 háztartás található 123 objektumban.

Magyarkanizsa Helyi Közösség határa az adorjáni csatorna és a  Magyarkanizsa-Zenta út kereszteződésénél halad a csatorna északi partján a Tisza felé.A keleti határt a folyó képezi egészen a martonosi kataszteri községig, ahol az a magyarkanizsai kataszteri község területével, valamint a tötökkanizsai község határával találkozik.Nyugat felé a Kapitányréti halastó és a Martinovics Ignác út érintésével a magyarkanizsai, velebiti és kispiaci hármashatárig terjed, ahol délkeleti irányba, az út, és a sárgaárok  jobb oldalán a vasúti sinek és a kanizsai út által behatárolt terület érintésével északi irányba halad az adorjáni útig.


Díjak: Pro Urbe 2002

Get a discount by using the new hostgator coupon and check out one of the best poker sites party poker
Copyright 2011 Mesna Zajednica Kanjiža - Magyarkanizsa Helyi Közösség - Bemutatkozás. Sva prava zadržana - Minden jog fenntartva.
Joomla template by Wordpress Themes Free